Senab Eikeland RE

Vi er opptatt av at møblene vi selger får et langt liv. Senab Eikeland RE gir bærekraftige løsninger til arbeidsplassen, gjennom REtur, REdesign og REsalg, enten du jobber på kontor, i helsesektoren, innen undervisning eller offshore.

icon
Enkelt og lønnsomt for alle - og smart for planeten
Retur av møbler skal være enkelt og effektivt. Dersom du har møbler du ønsker å bytte ut, ta kontakt med oss, så hjelper en av våre rådgivere deg. Sammen går vi gjennom møblene du vil returnere. Vi hjelper deg med demontering hvis du ønsker det (prises per time), og vi kan også være behjelpelige med frakt. Ved å returnere møbler til oss vil produktene få nytt liv, og det føles jo godt, både for bedriften og for dere som jobber der. Vi tar dessverre ikke retur på defekte møbler.
I 2019 ble en nedlagt vindusfabrikk på Jæren gjort om til en hub for reparasjon og redesign av brukte møbler. Hubben drives av Haugstad Møbel, i samarbeid med 400 elever fra fire lokale ungdomsskoler. Returnerte møbler repareres eller redesignes, før de legges så ut for salg i vår nettbutikk, og er klare for et helt nytt liv!
Med Senab Eikeland Re gjør vi det like enkelt å kjøpe brukt som nytt. Du kan velge 100% brukt eller mikse nytt og brukt for en særegen stil på kontoret. Ved å besøke vår gjenbruksbutikk får du tips til innredning av et inspirerende kontor uten at det går på bekostning av bedriftens bærekraftsmål eller din egen samvittighet. I nettbutikken kan du enkelt handle brukte møbler, både som ny kunde og rammeavtalekunde. Som en liten bonus får du en miljørapport med på kjøpet. Denne dokumenterer miljøgevinsten du bidrar med ved å kjøpe brukt.