facebook_pixel

Usikker på hvilken kontorstol du bør velge? Ekspertene hjelper deg velge kontorstoler

Onsdag 18. april 2018

Ergonomi, design, pris – det er ikke enkelt å velge kontorstol. Synes du det er vanskelig å velge kontorstolen som er best for deg? Her forteller ekspertene hvilke kontorstoler de bruker og hva du bør tenkte på når du skal velge. La deg inspirere!

 

RH Logic 400 kontorstol – «Guds gave til menneskeheten»!

Tom Tollefsen, senior salgskonsulent i Senab Eikeland Stavanger.

Tom Tollefsen

Tom er helt klar på sin kontorstolfavoritt. – Min favoritt er helt klart RH Logic 400, dette er må være «Guds gave til menneskeheten», sier han med et smil.

RH Logic 400 kontorstolUnike løsninger

Denne stolen har alle mulige innstillinger som en av de få på markedet, eller kanskje som den eneste, forteller Tom. Han trekker fram følgende unike funksjoner på RH Logic 400:

Rygg:

  • Høyderegulering rygg og korsryggpumpe (som gjør at stolen kan formes etter brukerens rygg).
  • Ekstra polstring øverst i ryggen (Tvedt-knuten) som gjør at brukeren får en ekstra støtte mellom skulderbladene. Det gjør at du «åpner opp» brystkassen og dermed åpner luftveiene.
  • Alle RH stolene har en innsnevring øverst på ryggen som gjør at brukeren har en større bevegelsesfrihet.
  • Ryggen kan vinkles trinnløst i ønsket sittevinkel uavhengig av setet.

Setet og diverse:

  • Setedybderegulering og setevinkling som kan reguleres uavhengig av ryggvinkel.
  • Kan leveres med en ulldyne, som gjør at du ved lang sittetid senker temperaturen istedenfor å øke. Slik unngår du å bli klam.
  • Stolen kan brukes i åpen sittevinkel som skaper bevegelse i ankel, kneledd og hofteledd, som er bra for blodomløpet.
  • Kan også låses trinnløst etter brukers ønske.
  • Armlen kan høyde-, dybde- og breddereguleres.

Samler ikke støv, ingen åpne hull

– Stolen kan leveres antistatisk for elektroarbeid, og er også godt egnet som stoler i renrom, da den ikke samler ikke støv eller har noen åpne hull, forklarer han.

God løsning for enkelte helseproblemer

– Stolen kan også være en god løsning for enkelte helseproblemer, som for eksempel bekkenløsning. Den kan leveres med Tempursete, som er spesielt for de som har problemer med bekkenet. Stolen kan også leveres med Coccyx-sete, som har en utsparring i bakkant – spesielt bra for dem med halebensproblemer. I tilegg kan RH Logic 400 leveres i ulike sittehøyder/gasslift, det betyr at den er lett å tilpasse ekstra lave eller høye brukere, avslutter Tom.

Faktaboks: Stolen er sertifisert i henhold til: EN 1335, BS5459, Møbelfakta, EPD ISO 14025, Svanemerket og Greenguard, og godkjent som 24/7 stol.

Se RH Logiv 400 i produktkatalogen.

 

HÅG SoFi kontorstol – en design opplevelse

Katrine Reppe-Øverlie, senior salgskonsulent og interiørkonsulelt i Senab Eikeland Trondheim

Katrine Reppe-Øverlie

Katrine trekker fram HÅG SoFi kontorstol som sin favoritt. – Den gir meg en estetisk opplevelse, sier hun.

Håg Sofi kontorstol

Bevegelse, variasjon og estetikk

HÅG har i sine produkter stort fokus på bevegelse og variasjon, og balanse mellom kropp og sinn. De har utviklet mekanismer for sitteløsninger som skal ivareta kroppens bevegelser og funksjon. I tillegg har de et design som er nyskapende og inspirerende.

HÅG SoFi har alt dette, etter mitt syn, forteller Kathrine.

– SoFi er min favoritt fordi jeg har falt for dens organiske myke form, taktile overflater og få elementer. Den gjør det mulig for meg å skape en individuell stol tilpasset brukeren, samtidig som jeg vet at dynamisk ergonomi er ivaretatt, forklarer Kathrine. – Det er det som gjør den til min favoritt.

HÅG SoFi – enkel å tilpasse alt og alle

SoFi er designet for å kunne tilpasses ethvert menneske. Den vil skille seg ut i ethvert kontormiljø. Den kommer i et bredt utvalg og kombinasjoner på modeller, farger og materialer. Den vil derfor kunne passe inn i et hvert kontormiljø. – Jeg kan enkelt skape en casual, leken, formell eller klassisk HÅG SoFi, forteller interiørkonsulenten.

SoFi står for «Stand out, Fit in». Det oppsummerer jo egentlig det hele, avslutter hun med et smil.

Se Håg Sofi i produktkatalogen.

 

HÅG Tribute – en ergonomisk kontorstol som har alt! 

Hans Såstad, senior salgskonsulent i Senab Eikeland Tønsberg

Hans Såstad

Hans er heller ikke i tvil. Hans valg faller på HÅG Tribute. – Den har alle innstillinger en god kontorstol skal ha, og kan tilpasses de aller fleste personer.

Håg Tribute kontorstol

Tribute passer for alle som ønsker en meget god sittekomfort gjennom en lang arbeidshverdag.

– Endelig er det en kontorstol som har god stopping i sete og rygg. Den har også justerbar korsryggstøtte, som gir ekstra god støtte i ryggen, forklarer Hans.

En stol med meget god sittekomfort, god design – som passer for alle. Det er kort oppsummert årsaken til at denne er verdig mitt favorittstempel, avslutter han.