facebook_pixel

Grandes historie går tilbake til 1954.

Nye produkter med godt design, funksjon og kvalitet utvikles kontinuerlig. Dette gjøres både i egen regi, og i samarbeid med anerkjente møbel- og industridesignere.

Vårt mål om å skape gode arbeids- og læringsmiljø ivaretas av godt kvalifiserte medarbeidere som er stolte av de produktene og løsningene vi leverer. Konstruksjon, prosjektering og produksjon utføres av egne medarbeidere. På den måten har vi kontroll på hele prosessen i eget hus.

Vi mener dette er viktig for å kvalitetssikre hele verdikjeden. Produksjon i Norge er mulig gjennom økt grad av automatisering og smarte konstruksjoner, og våre prosjektledere samarbeider tett med kundene for å komme frem til de beste løsningene.

For å lykkes trenger vi de beste hodene. Vår lokalisering mellom bratte fjell gir våre ansatte mulighet til å ta del i store naturopplevelser. Vi tror at naturglade medarbeidere med aktiv fritid også er aktiv og kreativ på jobb. Da er det fint å bo og jobbe i Rauma – verdens beste kommune for naturglade mennesker.

Til leverandørens hjemmeside

Utvalgte produkter fra Grande

Global reolsystem

Se produkt >

Grande Kildesortering

Se produkt >

Grande kjøkken

Se produkt >

Grande Mobilhotell

Se produkt >

Grande ståbord

Se produkt >

Revungen

Se produkt >