LEVERANDØRER

Senab Eikeland leverer produkter fra flere av Norge- og verdens ledende leverandører når det kommer til møbler for kontor- og oppholdsrom!

&Tradition

Det danske merket &Tradition ble grunnlagt med et ønske om å relansere Verner Panton’s klassiske lamper, men har i senere år ekspandert til å omfatte produkter fra moderne designere som Jamie Hayon, Space Copenhagen, Victor Vetterlein, Sofie Refer, Kasper Ronn, Benjamin Hubert og Mia Hamborg for å nevne noen, men også klassiske design av Arne Jacobsen som Bellevue-lampen. &Tradition redefinerer og fornyer materialer, teknikker og former, og skaper design som varer.

+Halle

+Halle er et innovativt dansk møbelbrand som produserer kvalitetsmøbler til steder hvor mennesker møtes. Til utdannelsesinstitutioner, lufthavne, hoteller, arbeidsplasser og til offentlige områder. Uansett opgave, så er løsningen den samme: å gi mennesker mulighet for at føle seg godt tilpas. +Halles møbler  produseres i Danmark for å kunne sikre den best mulige kvalitet på markedet.

Aarsland Møbelfabrikk AS

Bedriften ble grunnlagt av familien Aarsland i 1922 på Vigrestad, et lite tettsted midt på værharde og forblåste Jæren. Over 90 år senere, står Aarsland-gruppen fram som landets ledende produsenter til kontorer og andre offentlige miljøer - som barnehager, skoler, hoteller etc.

Abilica

Abilica har alt innen treningsutstyr til hjemmetrening eller til bedrifters trimrom. Høy kvalitet og god service.

Abstracta

Abstracta er en svensk bedrift med egen fabrikk i Småland der både produksjon og utvikling skjer. Vi har siden 1972 vært en pionér innen akustikk til arbeidsmiljøer. Vi har utviklet produkter for å skape gode lydlandskaper til ulike type kontormiljøer.

Almedahls

Almedahls AB er en svensk tekstilprodusent som representerer tidløs design, stort produktspekter og kvaliteter som prosjektmarkedet krever. Våre produkt områder er solavskjerming og gardintekstiler,møbelstoff og avpassede tepper.

Andersen Furniture

Hos Andersen Furniture tror vi på ekstraordinære møbler som er skapt med hjertet. Med historie, lidenskap og kjærlighet til det gode håndverk. Vi tror også på møbler som holder – både i kvalitet og design. Møbler som skiller seg ut og som skaper miljø med stil og karakter. Det er derfor Andersen Furniture har vært ”timeless since 1916”.

Andreu World

Andreu World er en ledende internasjonal møbelprodusent som ble etablert for over 60 år siden I Valencia, Spania. De er spesialisert i store serier av sittemøbler og bord til kontorer, restauranter, private hjem og for utendørs bruk, skapt i tett samarbeid med verdensberømte designere.

Arnesco

Arnesco siden 1986 - ledende i design og kvalitet til kontoret. Arnesco er skandinavias ledende distributør av høykvalitetsdesign produkter fra europas førende produsenter av alle typer accessories - akustikkmøbler  - garderobeløsninger - møbler - avfaldssortering  og displaysystemer fra  Rexite - Cascando - B Line - MadeDesign - Van Esch.

Arper

Italienske Arper leverer moderne og klassiske møbler med fokus på kvalitet og design. Arper produserer per i dag over 40 kolleksjoner av hovedsakelig stoler, sofaer og bord.