LEVERANDØRER

Senab Eikeland leverer produkter fra flere av Norge- og verdens ledende leverandører når det kommer til møbler for kontor- og oppholdsrom!

&Tradition

Det danske merket &Tradition ble grunnlagt med et ønske om å relansere Verner Panton’s klassiske lamper, men har i senere år ekspandert til å omfatte produkter fra moderne designere som Jamie Hayon, Space Copenhagen, Victor Vetterlein, Sofie Refer, Kasper Ronn, Benjamin Hubert og Mia Hamborg for å nevne noen, men også klassiske design av Arne Jacobsen som Bellevue-lampen. &Tradition redefinerer og fornyer materialer, teknikker og former, og skaper design som varer.

+Halle

+Halle er et innovativt dansk møbelbrand som produserer kvalitetsmøbler til steder hvor mennesker møtes. Til utdannelsesinstitutioner, lufthavne, hoteller, arbeidsplasser og til offentlige områder. Uansett opgave, så er løsningen den samme: å gi mennesker mulighet for at føle seg godt tilpas. +Halles møbler  produseres i Danmark for å kunne sikre den best mulige kvalitet på markedet.

Abilica

Abilica har alt innen treningsutstyr til hjemmetrening eller til bedrifters trimrom. Høy kvalitet og god service.

Abstracta

Abstracta er en svensk bedrift med egen fabrikk i Småland der både produksjon og utvikling skjer. Vi har siden 1972 vært en pionér innen akustikk til arbeidsmiljøer. Vi har utviklet produkter for å skape gode lydlandskaper til ulike type kontormiljøer.

Almedahls

Almedahls AB er en svensk tekstilprodusent som representerer tidløs design, stort produktspekter og kvaliteter som prosjektmarkedet krever. Våre produkt områder er solavskjerming og gardintekstiler,møbelstoff og avpassede tepper.

Andersen Furniture

Fremover er Andersen Furniture en kombinasjon av det beste fra to verdener: En verden som fremover vil bestå av Andersen Furniture, som med sine solide røtter i tømrerfaget har levert møbler av høy kvalitet siden 1916, og Randers+Radius, som med sine funksjonelle møbler og kjærlighet til bærekraft har klart å etablere seg på kontraktsmarkedet. Per 1. juni 2023 endret Randers+Radius navn til Andersen Furniture. De to merkene er forent og vil gå under navnet Andersen Furniture fremover. De vakre designene og møblene av høy kvalitet får dermed rett til å komplimentere hverandre i større grad og gli inn.

Andreu World

Andreu World er en ledende internasjonal møbelprodusent som ble etablert for over 60 år siden I Valencia, Spania. De er spesialisert i store serier av sittemøbler og bord til kontorer, restauranter, private hjem og for utendørs bruk, skapt i tett samarbeid med verdensberømte designere.

Arper

Italienske Arper leverer moderne og klassiske møbler med fokus på kvalitet og design. Arper produserer per i dag over 40 kolleksjoner av hovedsakelig stoler, sofaer og bord.

Artemide

Artemide har helt fra oppstarten dessuten stått for forskertrang og pionerånd. Her settes mennesket og dets behov i sentrum. og målet er å forbedre livskvaliteten. Samtidig er fokuset rette mot miljøet og det ansvaret vi har for det. Artemide lager lamper som har blitt til kunstobjekter og lamper som har fått de mest renommerte, internasjonale designprisene. Lamper som forener moderne belysningsteknologi med elegant, stilfullt design og som dermed fungerer som enestående, lysende høydepunkter.

Artiteq

Opphengsløsninger for bilder? Vi er spesialister på oppheng og utvikler fleksible løsninger for å henge opp bilder, malerier og andre typer veggdekorasjoner. En opphengsløsning består av en skinne med snorer og justerbare kroker. Det er mange måter å henge opp kunst eller veggdekorasjon på. Vi leverer opphengsløsninger for vegg eller takmontering. For dette formålet har vi i tillegg til våre standardsystemer, også utviklet en skinne med integrert belysning, en skinne som kan kombineres med profilerte taklister, og et skinnesystem som er integrert i en senket himling.