facebook_pixel

Pure

Ett enkelt blikk på PURE stolen, og man fornemmer at det ikke bare er en ny stol, men en ny standard. I et originalt design preget av klarhet og ultimativ anvendelse av PUR-materialets skulpturelle muligheter, byr PURE stolen ikke bare på gjennomtenkt ergonomi og funksjonalitet, men også på en eksklusivitet som ikke normalt ses i dette segmentet. PURE stolen leveres med sete og rygg i gjennomfarget Flexibel Polyurethan (PUR) i 6 forskjellige farger, og kan også leveres med polstret sete. Finnes i fargene sort, sandy-grey, matt army-green, light sandy-grey, dark petrol og dusty light-blue.

Pure: Understellet består av helsveist rør i 19mm, og  fås lakkert i matchende farger som skallet samt i krom og satin. Stoloppheng for plassering under bord leveres som tilleggsutstyr. PURE stolen stabler 8 stk på gulv, 10 stk i vogn, som er tilbehør. PURE stolen kan leveres med filt knotter som tillegg

Pure X: Understellet er produsert i polert aluminium fotkryss, og med sort lakkert ryggbøyle. Stoloppheng for plassering under bord leveres som tilleggsutstyr, det samme gjelder vipp, ekstra høy gass-sylinder, hjul med bremse og glidere.

Mål: 50 x 49 x H79 (SH46) cm

Sertifikater: EPD

Snakk med en rådgiver
Lukk X
Snakk med en rådgiver

Leverandør:Randers + Radius