Vi er opptatt av at møblene vi selger får et langt liv. Derfor lanserer vi Senab Eikeland Re; bærekraftige løsninger for arbeidsplassen. Med Senab Eikeland Re tar vi retur av brukte møbler, reparerer og reselger. Enkelt og lønnsomt for alle, og smart for planeten.

 

 

Med Senab Eikeland Re gjør vi retur av møbler enkelt og effektivt. Våre dyktige montører demonterer de brukte møblene og tar seg av transporten. Du sparer tid og penger på å bli kvitt møblene, samtidig som du vet at møblene får et nytt liv. Hvis møblene ikke kan brukes igjen, så kan du være trygg på at avfallet håndteres riktig. Det er vår retur-garanti.

 

 

Reparasjon og redesign av returnerte møbler gjøres i samarbeid med Haugstad Møbel, og deres prosjekt for grønn og sosial innovasjon – Hubben. I 2019 ble en nedlagt vindusfabrikk på Jæren gjort om til en hub for reparasjon og redesign av brukte møbler. Hubben drives av Haugstad Møbel, i samarbeid med 400 elever fra fire lokale ungdomsskoler. Returnerte møbler repareres eller redesignes, før de legges ut for salg. Ikke bare er dette et eksempel på sirkulær økonomi i praksis, men det er også en innovativ læringsarena for ungdommer, som tar del i alle ledd i en bedrift; design og modellering, produksjon i en ny og moderne møbelfabrikk, HMS, salg, markedsføring og regnskap.

 

 

Med Senab Eikeland Re gjør vi det like enkelt å kjøpe brukt som nytt. Du kan velge 100% brukt eller mikse nytt og brukt for å få en særegen stil på ditt kontor. Fra oktober lanserer vi egen nettbutikk for gjenbruk av møbler, der man enkelt kan handle brukte møbler, både som ny kunde og rammeavtalekunde. Med på kjøpet får du en miljørapport som dokumenterer miljøgevinsten du bidrar med ved å kjøpe brukt, i form av lavere CO2-utslipp, mindre vannbruk, m.m..

 

 

Dokumentasjon av miljøgevinster

Bærekraft krever målrettet arbeid. Vi må sette ambisiøse mål og hele tiden måle fremgangen. Derfor er det en prioritet for oss å hjelpe kundene våre å synliggjøre miljøgevinsten fra gjenbruk. For denne jobben har vi utviklet verktøy som regner ut miljøgevinsten ved gjenbruk og utsteder dokumentasjon både til kunder som returnerer og kjøper brukte møbler.

 

 

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

Fyll inn feltene nedenfor, så tar vi straks kontakt for en uforpliktende prat.